FREE SHIPPING ON ORDERS OVER 100€

Your cart

Your cart is empty

10 bar di Londra in cui fermarsi per un caffè

10 μπαρ στο Λονδίνο για να σταματήσει για έναν καφέ

Καλό, να απολαμβάνουμε μόνοι ή σε συνεργασία, εφ 'όσον σε ένα ζεστό και φιλόξενο μέρος: όποιος πιστεύει ότι η ιεροτελεστία του καφέ είναι ένα μόνο ιταλικό ερώτημα και ότι σε όλο τον κόσμο πρέπει να το εγκαταλείψετε είναι πολύ λάθος.

Το ξέρουν καλά μέσα Ηνωμένο Βασίλειο: Εδώ ο Chicchi, το φρυγανισμένο και το κύπελλο είναι ένα σοβαρό θέμα και εγώ Λονδίνο μπαρ στην οποία η απόλαυση ενός καλού καφέ είναι πολυάριθμα.

Προσπαθώντας να πιστέψουμε: Η προσεκτική έρευνα μεταξύ καφέ και Baretti μπορεί να διατηρήσει ευχάριστες εκπλήξεις.

Στα μπαρ του Λονδίνου, στη στροφή του "Τρίτου Κύματος"

Η αγγλική πρωτεύουσα δεν απογοητεύει το μη αναστρέψιμο του πολύτιμου μείγματος και το στερεότυπο του μακρού καφέ δίνει τη θέση του σε μια νέα τάση που βλέπει τα μπαρ του Λονδίνου στην πρώτη γραμμή.

Αυτή η νέα τάση, μετονομάστηκε σε "Τρίτο κύμα", κυριολεκτικά "τρίτο κύμα", επικεντρώνεται στην ποιότητα του καφέ με ανανεωμένη προσοχή σε όλα τα βήματα παραγωγής, από την καλλιέργεια έως το ψήσιμο, μέχρι το κατανάλωση από μια όλο και πιο απαιτητική πελατεία.

Και έτσι, γεννήθηκαν οι πρώτοι ανεξάρτητοι καφέδες: μικρά δωμάτια με άτυπη, αλλά καλά -κλιμακωτή στυλ, μερικές φορές που χαρακτηρίζονται από έπιπλα και καλλιτεχνικές λεπτομέρειες.

Τέλειες θέσεις για να κάνετε ένα σύντομο διάλειμμα ή για ένα πρωί εργασίας που συνδέονται με το δίκτυο Wi-Fi.

Είναι εδώ ότι η κουλτούρα του καφέ ζει μια νέα σελίδα της μακράς ιστορίας του και είναι αλληλένδετες με νέους ρυθμούς και νέες ανάγκες, μια τάση που έχουν ήδη λάβει τα μπαρ του Λονδίνου.

Ας μάθουμε τα χαριτωμένα μαζί.

80 καφέ καφέ

Στην καρδιά του Ελέφαντας και κάστρο, αυτό το Baretto μειώθηκε σε τόνους μπλε χαιρετίζει όποιον θέλει έναν καφέ που γίνεται με τρόπο που μοιάζει με εργαζόμενο από το 2017.

Οι Simone και Roberto, οι δύο Ιταλοί ιδρυτές, επιλέγουν και φτιάχνουν τις καλύτερες πρώτες ύλες από όλο τον κόσμο.

Εκτός από την προσφορά ενός ευχάριστου σπασμού, αυτό είναι ένα από τα μπαρ του Λονδίνου στα οποία μπορείτε να αγοράσετε το αγαπημένο σας μείγμα και τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητο για την προετοιμασία.

Μαμά χωρίς χέρια εμφάνιση

Μεταξύ των μπαρ του Λονδίνου, μια ειδική αναφορά σε Μαμά χωρίς χέρια εμφάνιση, που συνδυάζει το πάθος για τον καφέ με αυτό για το ποδηλασία.

Στην έδρα του Islington Είναι δυνατόν να απολαύσετε έναν καλό βιοτεχνικό καφέ από ένα τοπικό ψήσιμο και, εν τω μεταξύ, να αγοράσετε ρούχα και αξεσουάρ ποδηλάτων.

Εάν είναι απαραίτητο, στο χώρο αφιερωμένο στο εργαστήριο, μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του ποδηλάτου σας ή να προσαρμόσετε πριν ξεκινήσετε ξανά.

Αβδέλιο

Εάν είστε Κήπος Covent Δεν λείπει Αβδέλιο: Εδώ ο τέλειος συνδυασμός ανάμεσα στον καφέ της Βραζιλίας και την αυστραλιανή τεχνική σας περιμένει. Όλα, σύμφωνα με το δίκαιη συναλλαγή: Ο καφές έρχεται, στην πραγματικότητα, από τις ηθικές καλλιέργειες που ενισχύουν τα τοπικά εδάφη και τους πληθυσμούς.

Μαζί με τον καφέ είναι δυνατόν να απολαύσετε ένα απλό και νόστιμο μενού που θυμάται την αυστραλιανή και την Αργεντινή προέλευση του ιδιοκτήτη.

Καφετέρια

Εκείνοι που αγαπούν τη μουσική σίγουρα δεν θα χάσουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον καφέ τους, εξετάζοντας CD και βινύλιο: Αυτός είναι ο τέλειος αγώνας που προσφέρεται από Καφετέρια. Μόλις το κατάστημα δίσκων, σήμερα είναι ένα πολύ δημοφιλές ανεξάρτητο μέρος στην καρδιά τουExmouth αγορά.

Ο καφές του συλλόγου

Σε αυτό το μέρος, εκτός απόespresso, μπορείτε να απολαύσετε το Καφές σύμφωνα με την εποχή: Το φάσμα των προτάσεων ποικίλλει κάθε εβδομάδα και περιλαμβάνει πάντα ένα "espresso Επισκέπτης "και μια μονορίγια για να συνδυαστούν με μια επιλογή από κέικ και επιδόρπια.

Το ανεπίσημο περιβάλλον από τη βιομηχανική ατμόσφαιρα είναι ιδανικό για μια παύση που βασίζεται σε έναν ποιοτικό καφέ.

Λευκός

Για τους λάτρεις του καπουτσίνο, μια περιοδεία στα μπαρ του Λονδίνου δεν είναι πλήρης χωρίς στάση σε αυτό το μέρος στην καρδιά του Κοροϊδεύω.

Εδώ, από το 2005, για να απολαύσετε ένα παραδοσιακό Λευκός, ένα ποτό τόσο δημοφιλές μεταξύ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, είναι ένα πραγματικό τελετουργικό.

Αυτό το μέρος είναι η ιδανική επιλογή για brunch χάρη στη φόρμουλα Πρωινό όλη την ημέρα Και στη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μιας πλούσιας επιλογής επιδόρπια.

Καφεΐνη

Για τους οπαδούς της παράδοσης της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, ένα άλλο στάδιο που θα προγραμματιστεί στο Λονδίνο είναι το Καφεΐνη: αυτό το ανεξάρτητο καφέ με έδρα α Fitzrovia και ένα άλλο σε Οδός Eastcastle Προσφέρει επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε συλλογικά ή μεμονωμένα μαθήματα αφιερωμένα στην τέχνη του καφέ.

Ο προσδιοριστής

Μεταξύ των πιο περίεργων μέρη για να απολαύσετε τον καφέ σας στο Λονδίνο υπάρχει ακόμη και μια υπόγεια τουαλέτα από τη βικτοριανή εποχή: αυτή είναι ακριβώς η προέλευση τουΠροσοχή καφέ, η οποία διαθέτει εσωτερικό ψήσιμο και μεγάλη προσοχή στην επιλογή των μειγμάτων από όλο τον κόσμο.

Στις τοποθεσίες του Fitzrovia, Shoreditch και Clerkenwell, Ο υπάλληλος προσφέρει την ευκαιρία να μάθει όλα τα μυστικά ενός καλού καφέ και γάλακτος τέχνης.

Candid Arts Café

Η τέχνη και ο καφές αλληλοσυνδέονται σε αυτό το μέρος στην καρδιά του Αγγελος: Ο Ειλικρινείς τέχνες Ξεχωρίζει για τον εξαιρετικό καφέ και την τοποθεσία Τσιγγάνος η οποία φιλοξενεί επίσης εκδηλώσεις, εκθέσεις και μαθήματα τέχνης.

Coleman Coffee Roasters

Για ένα πρωτότυπο διάλειμμα για καφέ μπορείτε να προγραμματίσετε μια επίσκεψη Coleman Coffee Roasters.

Εδώ, το Σάββατο το πρωί είναι αφιερωμένο γεύσεις: Μπορείτε να απολαύσετε τον εαυτό σας επιλέγοντας από ένα ευρύ φάσμα μίτων της Νότιας Αμερικής.

Και έχετε ήδη εκλέξει το αγαπημένο σας μέρος ανάμεσα στα μπαρ του Λονδίνου;

Αν ψάχνετε για έμπνευση για ένα επόμενο ταξίδι, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας Πιο συγκεκριμένα καφέ στον κόσμο ή σε άρθρα σχετικά με τα ιστορικά καφέ του Πράγα και του Παρίσι!

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published