FREE SHIPPING ON ORDERS OVER 100€

Your cart

Your cart is empty

Come utilizzare il caffè avanzato: idee anti-spreco

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Advanced Coffee: Anti-Pyreco Ideas

Έχουμε ήδη μιλήσει για το πώς Επαναχρησιμοποιήστε ταμεία καφέ: Τα υπολείμματα του mokaΣτην πραγματικότητα, είναι χρήσιμα για τον καθαρισμό γλάστρες και τηγάνια, αλλά και για τη φροντίδα του σώματος.

Συχνά, ωστόσο, μπορεί να συμβεί ότι το ίδιο το ποτό δεν καταναλώνεται πλήρως, στην περίπτωση αυτή, Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον προηγμένο καφέ?

Σήμερα θέλουμε να σας δώσουμε κάποιες προτάσεις για να το διατηρήσετε επαρκώς και να μην το χάσετε, χρησιμοποιώντας το σε παρασκευάσματα όπως επιδόρπια και λικέρ ή για να καθαρίσετε τις σόμπες της κουζίνας.

Πώς να διατηρήσετε τον προχωρημένο καφέ

Προετοιμάσατε τον καφέ με το moka Και προχώρησε λίγο;

Εάν θέλετε να το επαναχρησιμοποιήσετε, πρέπει να το αφαιρέσετε από την καφετιέρα όταν δεν βράζει πλέον και το βάζετε σε ένα γυάλινο δοχείο. Το μέταλλο και το πλαστικό, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσαν να επηρεάσουν το γούστο τους.

Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το άρωμα γεμάτο από αυτό το ποτό είναι να το καταναλώνετε όταν έχει μόλις προετοιμαστεί, αφού οι οργανοληπτικές ιδιότητες χάνονται με την πάροδο του χρόνου, λόγω οξείδωσης.

Ωστόσο, ο καφές μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο για 2 ή 3 ημέρες μέγιστο, πολύ κλειστό σε ένα γυάλινο μπουκάλι.

Είναι επίσης δυνατή η κατάψυξη, όπως θα δούμε στις επόμενες προτάσεις.

Χρησιμοποιήστε τον Advanced Coffee: Άπληστες ιδέες επιδόρπιο

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τουλάχιστον εκατό συνταγές που περιλαμβάνουν καφέ μεταξύ των συστατικών, από τιραμισού στο Πανακότα, από το τάρτα στο παγωτό.

Υπάρχει κάτι για όλα τα άπληστοι!

Τα καλά, πράγματι, εξαιρετικά νέα είναι ότι όταν συνειδητοποιείτε ότι είναι προχωρημένη από τον καφέ, δεν είναι απαραίτητο να το πετάξετε μακριά, αλλά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να προετοιμάσετε ένα επιδόρπιο και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα γλυκό διάλειμμα ή ένα πρωτότυπο γεύμα.

Μια άλλη ιδέα;

Εάν έχετε μερικά προχωρημένα κύπελλα καφέ, εγώ μπισκότα Είναι η ιδανική επιλογή: της ζαχαροπλαστικής, της σοκολάτας, χωρίς βούτυρο ή χωρίς αυγά, αυτές οι 4 συνταγές πρέπει να δοκιμάσουν.

Με ποσότητα υψηλότερου καφέ (3-4 φλιτζάνια) μπορείτε, ωστόσο, να προετοιμάσετε ένα τσεισκέικ, ένα υπέροχο κλασικό που ποτέ δεν ελαστικό μέχρι το τελευταίο ψίχουλο. Τέλος, εδώ είναι τέσσερις παραλλαγές του Καφέ, συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης χωρίς μαγείρεμα.

Πάγο με προχωρημένο καφέ

Όπως ήδη αναφέρθηκε, μπορείτε να κρατήσετε τον καφέ που δεν έχει καταναλωθεί στην κατάψυξη.

Μια χρήσιμη ιδέα μπορεί να είναι η προετοιμασία των παγίδων, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα δοχεία, τα οποία μπορούν να χρησιμεύσουν Ανανέωση και γεύση λαχανικών ποτών Όπως το γάλα βρώμης ή το γάλα αμυγδάλου, αλλά και το ίδιο αγελαδινό γάλα ή το λικέρ του καφέ, για το οποίο θα μιλήσουμε σύντομα.

Εχεις δοκιμάσει ποτέ?

Χρησιμοποιήστε προηγμένο καφέ για να προετοιμάσετε λικέρ

Και αγαπάς κι εσύ Προετοιμάστε τα λικέρ στο σπίτι, για να απολαύσετε στην εταιρεία ή να δώσετε στους πιο κοντινούς φίλους, μπορείτε να τον κάνετε να επωφεληθείτε από τον προηγμένο καφέ.

Ούτε είναι απαραίτητο να είστε μεγαλύτερη ποσότητα από αυτή που είναι απαραίτητη για τα επιδόρπια, αλλά μπορείτε πάντα να προετοιμάσετε περισσότερα για να προσθέσετε: Εδώ μπορείτε να βρείτε εδώ 3 συνταγές από τα οποία θα είστε ενθουσιώδη, για ένα κλασικό λικέρ, ένα με καφέ και σοκολάτα, και μια κρέμα.

Ποιό είναι το αγαπημένο σου?

Φρέσκα ζυμαρικά καφέ

Εχεις δοκιμάσει ποτέ Φρέσκα ζυμαρικά καφέ?

Υπάρχουν αρκετές συνταγές, μερικές παρέχουν τη χρήση σκόνης καφέ, άλλοι από εκείνους που έχουν ήδη εξαγάγουν.

Στο άρθρο μας τα βρείτε και οι δύο: αν αντί για το moka Χρησιμοποιήστε ένα μηχάνημα από espresso Και έχετε προχωρημένο καφέ, για παράδειγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε το χέρι σας κατά την προετοιμασία της fettuccine για να είναι καρυκεύματα με κολοκυθάκια και γαρίδες (ή με άλλα συστατικά που συνδυάζονται καλά με καφέ).

Μια ιδέα να πειραματιστείτε, δεν νομίζετε;

Χρησιμοποιήστε προηγμένο καφέ για καθαρισμό

Τα κεφάλαια είναι τέλεια ως λίπασμα και για την κατάργηση ορισμένων εντόμων, αλλά και ο προχωρημένος καφές επιτρέπει πρακτικές χρήσεις.

Το ποτό, στην πραγματικότητα, έχει ένα forte λειαντική και αποπροσανατολιστική ικανότητα, και δεν είναι επιθετικό, όπως μερικά χημικά απορρυπαντικά, τα οποία με παρατεταμένη χρήση θα μπορούσαν να βλάψουν τις πολύ λεπτές επιφάνειες.

Χρησιμοποιήστε τον προχωρημένο καφέ για να αφαιρέσετε τις αναδίπλωση στη σόμπα, για παράδειγμα: μετά από λίγα λεπτά, με τη βοήθεια ενός καθαρού πανιού, μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα τη βρωμιά.

Έχετε άλλες συμβουλές για να επαναχρησιμοποιήσετε τον προχωρημένο καφέ;

Πες μου στα σχόλια.

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published