FREE SHIPPING ON ORDERS OVER 100€

Your cart

Your cart is empty

L’arte di dipingere con il caffè

Η τέχνη της ζωγραφικής με καφέ

Η τέχνη της ζωγραφικής με καφέ

Το τσάι και ο καφές έχουν χρησιμοποιηθεί για ζωγραφική από την αρχαιότητα: Το κινέζικο Χρησιμοποίησαν τσάι για να κάνουν τα φόντο των έργων τους, ενώ και τα δύο ποτά χρησιμοποιήθηκαν επίσης για να δώσουν συγκεκριμένες αποχρώσεις στα υφάσματα και να γερνούν το μάρμαρο των αγαλμάτων, όπως το έκανε επίσης Gabriele d'Annunzio, για να δώσει μια πιο κλασική πτυχή στα γλυπτά της υπερβολικής Vittoriale Villa.

Η τέχνη του χρώμα Ως εκ τούτου έχει μια ιστορία με ρίζες πολύ πιο απομακρυσμένη από ό, τι νομίζετε και απλώνεται μαζί με την ανακάλυψη του αρωματικού ποτού.

Ας μάθουμε αυτή την τεχνική μαζί και ποιοι είναι οι καλλιτέχνες που το χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν πραγματικά αριστουργήματα.

Ζωγραφική με καφέ: Τι χρειάζεται

Την τεχνική του Ζωγραφική καφέ Είναι πολύ απλό και παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται για υδατογραφίες, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους, ενήλικες και παιδιά.

Αρχικά, όλα όσα χρειάζεστε είναι καφές φτιαγμένο με το moka ή το μηχάνημα για espresso, απο φύλλα χαρτιού για ζωγραφική ακουαρέλας e βούρτσες διαφόρων μεγεθών.

Κρατήστε ένα χέρι ακόμη και ένα μολύβι, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα προπαρασκευαστικό σκίτσο για τη ζωγραφική σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον καφέ του moka και τοespresso, για να αποκτήσετε σαφέστερες αποχρώσεις με το πρώτο και πιο σκούρο με το δεύτερο ή να κάνετε καφέ αρκετές φορές με το moka, αλλαγή της ποσότητας σκόνης που χρησιμοποιείται και επομένως η ένταση του ποτού.

Χρήση Υποστήριξη διαφόρων υλικών Μπορείτε να πάρετε πολύ διαφορετικά αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να ζήσετε περισσότερο ή λιγότερο μεγάλες βούρτσες ή να συνδυάσετε κλασικές γραμμές με αφηρημένα σχέδια.

Για να αποκτήσετε ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα, περάστε από τα περιγράμματα του σχεδίου με έναν μη -υποτιθέμενο δείκτη και συνδυάστε το τέντωμα με νερό.

Ζωγραφική με καφέ: πέντε διεθνείς καλλιτέχνες

Τα τελευταία χρόνια, η χρήση των φυσικών χρωστικών ουσιών για ζωγραφική έχει γίνει μια ευρέως διαδεδομένη πρακτική μεταξύ των καλλιτεχνών που θέλουν να δημιουργήσουν έργα με αποχρώσεις και υφές εκτός από τα κλασικά χρώματα πετρελαίου ή tempera.

Ο καφές είναι επίσης από τα πιο χρησιμοποιούμενα φυσικά χρώματα, με το φάσμα των αποχρώσεων από φουντούκι σε σκούρο καφέ, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει υποδηλωτικά μονοχρωματικά έργα.

Εκεί Καφέ τέχνη ή καφέ ζωγραφική Είναι πλέον διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο, από την Ταϊλάνδη μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παρουσιάζουμε 5 από τους πιο πρωτότυπους εκθέτες αυτού του καλλιτεχνικού ρεύματος, το οποίο πραγματικά αξίζει να το γνωρίζουμε.

Πορνογραφικός

Εκτός από τη χρήση ακουαρέλων και χρωμάτων λαδιού, τοΤαϊλανδέζης Pornchai εξειδικευμένο σε "πίνακες καφέ" και απεικονίσεις τοπία en plein αέρα Ακριβώς όπως έκαναν οι Γάλλοι ιμπρεσιονιστές.

Η συνεχής αναζήτηση νέων τεχνικών τον οδήγησε να προσεγγίσει τη ζωγραφική του καφέ, να προσπαθήσει να αναδημιουργήσει ένα αρχαίο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τσάι και καφέ.

Χονγκ Γι

Πιστώσεις: Instagram @redhongyi


AKA Red, είναι νεαρός καλλιτέχνης του Μαλαισία ο οποίος παραιτήθηκε όχι μόνο από τα χρώματα, αλλά και για τις βούρτσες προς τιμήν του καφέ: να συνθέσει τα έργα του χρησιμοποιεί το κάτω μέρος ενός φλιτζάνι από espresso.

Και έτσι ώστε να κάνει, για παράδειγμα, το πορτρέτο του διάσημου Μαλαισιανού επιχειρηματία Francis Yeoh.

Andrew Saur και Angel Sarkela-Saur

Αυτοί οι δύο Αμερικανοί καλλιτέχνες, επίσης γνωστοί ως Οι καλλιτέχνες καφέ, έχουν κάνει την τέχνη του καφέ ένα πραγματικό μέσο.

Για δέκα χρόνια έχουν αποθανατιστεί για διαφήμιση καθημερινά αντικείμενα, που συχνά ανήκουν στον κόσμο του καφέ και της τροφοδοσίας. Πολλά από τα έργα τους αντιπροσωπεύουν κύπελλα και κόκκους καφέ, καθώς και αντικείμενα της καθημερινής ζωής.

Ζωγραφίστε με τον καφέ καλλιτέχνη
Πιστώσεις: Instagram @Coffeeart

Steven D. Mikel

Ένας μικρός καλλιτέχνης Ε Ένας μικρός υπολογιστής, Ο Mikel ζει στη Φλόριντα και είναι η τέχνη του επιστήμονα της τέχνης καφέ: μετά από χρόνια έρευνας και πειραμάτων, κατάφερε να αναπτύξει μια τεχνική για να καλύψει και να σφραγίσει τα έργα του με ένα ανθεκτικό προστατευτικό στρώμα ακόμη και σε ακτίνες UV.

Για το λόγο αυτό οι πίνακές του μπορούν να κρεμαστούν και να διατηρηθούν χωρίς την ανάγκη για ένα ποτήρι.

Karen Eland

Ζωγραφική καφέ
Πιστώσεις: instagram @coffepinter

Ζούσε στην Οκλαχόμα και στο Όρεγκον, καλλιεργώντας το πάθος του για ζωγραφική από την ηλικία των 14 ετών.

Μια μέρα, ενώ ζωγραφίζει μέσα σε έναν καφέ, αποφάσισε να συνδυάσει την τέχνη και espresso σε μία εμπειρία.

Σήμερα είναι διάσημο για την προσθήκη ενός άγγιγμα καφεΐνης AI υπέροχα αριστουργήματα της ιστορίας της τέχνης, από τη δημιουργία του ανθρώπου του Μιχαήλ Άγγελο στη Μόνια Λίζα του Λεονάρντο.

Η δουλειά του Heart Latte είναι το summa της τέχνης του καφέ: ζωγραφική με καφέ και ζωγραφική πάνω από τον καφέ.

Γνωρίζατε την τέχνη της ζωγραφικής με καφέ;

Σας εμπνέει, έχετε δοκιμάσει ποτέ;

 

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published