FREE SHIPPING ON ORDERS OVER 100€

Your cart

Your cart is empty

Rinnovare il menu del bar: 5 consigli per distinguervi e avere successo

Ανανεώστε το μενού μπαρ: 5 συμβουλές για να διακρίνετε και να είστε επιτυχείς

Μέχρι τώρα ήρθε η ώρα να αφήσουν τις γλυκές και φρέσκες γεύσεις του καλοκαιριού πίσω και να αρχίσουν να σκέφτονται πώς Ανανεώστε το μενού των καφέ σας ενόψει του φθινόπωρο.

Με αυτό το άρθρο θέλουμε να σας δώσουμε πολύτιμο Συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές Χρήσιμο να ακολουθήσετε για να εκπλήξετε τους πιο πιστούς πελάτες σας και να σας κάνει να επιλέξετε από εκείνους που εξακολουθούν να μην σας γνωρίζουν, υποστηρίζοντας το μενού των μεγάλων κλασικών - όπως τοespresso Κατασκευασμένο από τον κανόνα της τέχνης - ακόμη και νέες περίεργες δημιουργίες.

1. Το χρονοδιάγραμμα: Πόσο συχνά είναι το μενού;

Ο καθένας έχει τις δικές τους συνήθειες και η μέθοδος τους που αποκτήθηκε σε χρόνια εμπειρίας.

Αλλά, ακόμη και αν δεν υπάρχει καθολικά έγκυρος κανόνας, θέλουμε να σας δώσουμε εξίσου συμβουλές.

Κατ 'αρχήν, η καλύτερη επιλογή είναι Δεν Αλλάξτε το μενού πολύ συχνά.

Με αυτόν τον τρόπο, στην πραγματικότητα, διακινδυνεύετε τους πελάτες να μην έχουν καν χρόνο να παρατηρήσουν την αλλαγή και να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες σας προτάσεις.

Αλλά προσέξτε να μην περάσετε πάρα πολύ χρόνο μεταξύ μιας ανανέωσης και ενός άλλου μενού! Οι πελάτες σας, βαρεμένοι και δυσαρεστημένοι, θα μπορούσαν να κοιτάξουν γύρω και να αναζητήσουν νέες γεύσεις από τους ανταγωνιστές σας.

Η συμβουλή μας είναι να δημιουργήσουμε θεούς Εποχιακά μενού.

Τρεις μήνες Είμαι ένας εξαιρετικός χρόνος για να δώσω στους πελάτες σας χρόνο για να παρατηρήσουν αλλαγές και είναι ένας χρόνος κατάλληλος για να μην κουραστεί από τις προτάσεις που έχετε επιλέξει γι 'αυτούς.

2. Τα συστατικά: Ποιο να επιλέξετε να ανανεώσετε το μενού;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό για να ανοίξετε ένα μενού στα μέσα του καλοκαιριού και να βρείτε ζεστή σοκολάτα ανάμεσα στις επιλογές!

Η εντύπωση, σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι ότι ο χώρος δεν δίνει αρκετή προσοχή στην προσφορά και ότι ποτέ δεν ανανεώνετε το μενού του.

Για να το αποφύγουμε, σας συμβουλεύουμε να προτείνετε εποχιακά μενού που χρησιμοποιείτε Μόνο εποχιακά συστατικά, Επομένως φρέσκο, Του ποιότητα ανώτερο και, συχνά, ακόμα λιγότερο ακριβό.

Για τις συνταγές σας, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε καυτά συστατικά το χειμώνα και φρέσκα το καλοκαίρι, προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες της στιγμής που σχετίζονται με το κλίμα.

3. Επικοινωνία: Να είστε πρωτότυποι στα μενού σας!

Σκεφτείτε όλη την ώρα που έχετε χρησιμοποιήσει για να μελετήσετε τις νέες συνταγές σας, τα έξοδα που έγιναν για να βρείτε τα καλύτερα συστατικά και όλη τη δουλειά που έγινε για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Λοιπόν, αλλά η δουλειά σας δεν τελειώνει εκεί. Επικοινωνήστε με τις καινοτομίες σας Είναι εξίσου σημαντικό.

Διαφορετικά, κινδυνεύετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα και ενέργεια χωρίς τους πελάτες σας να συνειδητοποιούν τα νέα που εισήχθησαν.

Εμπιστευτείτε τη δημιουργικότητά σας (ή σε αυτό ενός επαγγελματικού γραφήματος) για Ανανεώστε το μενού σας Επίσης στο γραφικό σχέδιο.

Η προσαρμογή των θεμάτων που προτείνονται στα καφέ σας χωρίς να διακινδυνεύσει να πέσει στην Banality είναι στην πραγματικότητα μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις αυτού του επαγγέλματος!

4. Οι συνταγές: λίγες αλλά καλές!

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη είναι να δώσουμε Πάρα πολλές επιλογές για τους πελάτες, συμπληρώνοντας το μενού συνταγών όλων των ειδών.

Σας έχει συμβεί επίσης να πάτε σε ένα εστιατόριο με μια πολύ μεγάλη επιλογή και να εγκαταλείψετε το μενού ανάγνωση χωρίς να έχετε φτάσει στη δεύτερη σελίδα;

Γι 'αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε 4 ή 5 συνταγές και όχι περισσότερο, από τα κλασικά όπως τοΙρλανδικός καφές σε άλλα πιο καινοτόμα, προκειμένου να αποκτήσουν διάφορα πλεονεκτήματα:

  • ένα Μικρά απόβλητα τροφίμων λόγω της μειωμένης περιοχής των συστατικών ·
  • Δυνατότητα δημιουργίας ενός τοποθεσία της δουλειάς λιγότερο δυσκίνητος. Στην πραγματικότητα, λιγότερα συστατικά και εργαλεία θα κάνουν τα ράφια σας πιο καθαρά και καθαρά.
  • ένα μεγαλύτερος έλεγχος στις πιο απαιτούμενες συνταγές. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι επιλογές που "πηγαίνουν μεγαλύτερες", καθιστώντας τα σύμβολα του τόπου σας και με τον ίδιο τρόπο αλλάζουν την περιστροφή πιο συχνά εκείνες που δεν έχουν επιτυχία.

 

5. Δημιουργικότητα: Ο καλύτερος τρόπος για να είστε μοναδικοί

Το να είσαι πρωτότυπο είναι ένας καλός τρόπος να μείνεις στη μνήμη των πελατών.

Γι 'αυτό θυμάσαι ότι το δημιουργικότητα Είναι το θεμελιώδες συστατικό κάθε επιτυχημένης συνταγής, η οποία θα σας κάνει να προτιμάτε σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές σας.

Κατασκευάστε την ταυτότητα κάποιου Μέσα από το μενού και τα επιλεγμένα συστατικά, είναι θεμελιώδες σε μια όλο και πιο ανταγωνιστική αγορά.

Βρείτε τη συνταγή κατάλληλη για εσάς και προτείνετε στους πελάτες σας να πείτε την ιστορία σας.

Αυτές και πολλές άλλες πρακτικές και επιχειρησιακές συμβουλές προσφέρονται από τους συμβούλους του Zecchini Philicori στους barists πελατών.

Ανακαλύψτε όλους Υπηρεσίες Zecchini Philicor!

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published