FREE SHIPPING ON ORDERS OVER 100€

Your cart

Your cart is empty

caffè e tè

Αγωνιζόμαστε το κρύο με δέκα νόστιμα χειμερινά ποτά

Θα ήταν πολύ εύκολο να σας συμβουλεύουμε να θερμαίνετε τις κρύες χειμερινές μέρες με ένα απλό ζεστό τσάι ή σπιτική σοκολάτα;

Φυσικά, είναι πρακτικές και τέλειες λύσεις για την περίσταση, αλλά σε αυτό το άρθρο θέλουμε να μιλήσουμε για άλλους χειμερινά ποτά.

Έχουμε επιλέξει, στην πραγματικότητα, δέκα Περίεργες και νόστιμες προτάσεις που βασίζονται σε τσάι, καφέ ή σοκολάτα Για μια συνηθισμένη χειμερινή περιποίηση.

Είσαι έτοιμος?

Πάρτε χαρτί και στυλό και μην ξεχνάτε μια τσίμπημα της επιθυμίας να εξερευνήσετε νέες γεύσεις!

Χειμερινά ποτά, δέκα προτάσεις για δοκιμή

Ξεκινάμε από ένα μεγάλο κλασικό που βασίζεται στον καφέ και τη σοκολάτα που γνωρίζουν όλοι οι Πιεμοντέζοι: ας μιλήσουμε για το τυπικό Bicerin, εφευρέθηκε το 1764 α Τουρίνο, ένα εξαιρετικό μείγμα σοκολάτας, καφέ και γάλακτος.

Τα πρωτότυπα ποτά στην αρχαία Bicerin Caffè, όπου η συνταγή διατηρείται ζηλικά, αλλά βρίσκεται επίσης σε πολλά άλλα δωμάτια της περιοχής.

Μετακινώντας μερικά χιλιόμετρα μπορούμε να δοκιμάσουμε το Καφέ κοιλάδας. Αυτή η συνταγή δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τους σκληρούς χειμώνες στα βουνά και Ανακατέψτε τον καφέ με ένα λικέρ Τέλεια για να ζεσταθεί όταν οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα άκαμπτες.

Στις πλαγιές του σκι σε όλη την Ιταλία, ωστόσο, το ζεστό ποτό είναι η κατ 'εξοχήν βομβαρδίζω.

Γνωρίζατε ότι η συνταγή γεννήθηκε το 1972 σε μια καλύβα του Sondrio;

Ως εκ τούτου, αυτή η μικρή βόμβα με βάση Καφές, κρέμα, ζεστό eggnog και μπράντυ.

Σίγουρα δεν είναι ένα ελαφρύ ποτό, αλλά ιδανικό για την ανάκτηση των ενεργειών μετά από ένα πρωί που ξοδεύεται σκι!

Από τη Σκανδιναβία στην Αυστρία, τα χειμερινά ποτά που θα ανακαλυφθούν επίσης στο δρόμο

Για να ανακαλύψουμε άλλα χειμερινά ποτά, μετακινούμε προς τα βόρεια και πηγαίνουμε για να συλλέξουμε κάποιες ιδέες, αντλώντας έμπνευση από τις παραδόσεις ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών. Σε Νορβηγία, για παράδειγμα, πίνετε το Καρσκ.

Είναι ένας σωστός καφές βρασμού με τοπικό λικέρ και, παραδοσιακά, σερβίρεται με ένα νόμισμα στο κάτω μέρος Χρησιμοποιείται για να "μετρήσει" τις δόσεις των συστατικών.

Της σκανδιναβικής προέλευσης, αν και εξαπλώθηκε στο Ηνωμένες Πολιτείες Και, ειδικότερα, στα Midwest, είναι Lo Σκανδιναβικός καφές αυγών.

Το πήρατε σωστά, μια συνταγή που περιλαμβάνει καφέ και αυγό μαζί.

Είναι προετοιμασμένο, στην πραγματικότητα, προσθέτοντας ένα ολόκληρο αυγό - Μερικές φορές ακόμη και με το κέλυφος! - σε δόση espresso.

Το σύνολο πρέπει στη συνέχεια να βράσει για λίγα λεπτά, θα πρέπει να ξεκουραστεί και, πάνω απ 'όλα, να φιλτραριστεί πριν από την κατανάλωση.

Ας επιστρέψουμε σε μια νόστιμη κλασική συνταγή, ιδανική για το χειμώνα, με το Βιεννέζος καφές, ένα πραγματικό λαιμό που θερμαίνει την καρδιά και το στομάχι.

Είναι προετοιμασμένο, στην πραγματικότητα, με καφές, κρέμα και σκόνη κακάο Και συνοδεύει ένα μπισκότο βουτύρου.

Μια έκρηξη γλυκύτητας, ιδανική για τις πιο σκοτεινές μέρες.

Ανατολικό τσάι για εκλεπτυσμένους ουρανίσκους

Τέλος, μερικά περισσότερο ή λιγότερο διάσημα τσάγια που είναι καλά για το πνεύμα και το σώμα δεν μπορεί να λείπει από τα παρήγορα χειμερινά ποτά.

Τα περισσότερα από αυτά είναι Ανατολική προέλευση, αλλά τώρα βρίσκονται συχνά στην Ιταλία.

Αυτό συμβαίνει, αρχικά, του λευκό τσάι: Ένας πολύτιμος σύμμαχος της καρδιάς που ενεργεί κατά της γήρανσης.

Πολύ delicato Είναι επίσης το Τσάι bancha, δηλαδή, αυτό που στην Ανατολή θεωρείται "συνηθισμένο" πράσινο τσάι, το οποίο έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε teine ​​και έχει σημαντικό καθαρές ιδιότητες.

Στην πραγματικότητα, έχει ένα forte Διουρητική δύναμη, αλλά όχι μόνο: είναι πλούσια σε ασβέστιο, σίδηρο και βιταμίνη Α.

Πολύ πολύτιμο, ωστόσο, είναι το Γασοκύργαλα, ονομάζεται επίσης "Jada Dew".

Επίσης σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για ένα πράσινο τσάι που γίνεται συγκέντρωση, αυστηρά με το χέρι, οι βλαστοί Τα φυτά και τα πρώτα φύλλα.

Ακριβώς για το λόγο αυτό, είναι εξαιρετικά πολύτιμο και οφείλει το όνομά του στο χρώμα δροσιάς που το χαρακτηρίζει.

Κλείνουμε τις συμβουλές μας για τα χειμερινά ποτά για να δοκιμάσουμε με αυτό που είναι ήδη κλασικό: το Τρισδιάστατο γάλα.

Μέχρι τώρα είμαστε συνηθισμένοι στα καπουτσάκια όλων των χρωμάτων, αλλά αυτό το πράσινο ήταν το πρώτο που έγινε πραγματική τάση Στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, αν και ο αγώνας είναι επίσης ανατολίτικης προέλευσης.

Νόστιμα, πολύχρωμα και θρεπτικά, πολλοί δεν είναι σε θέση να κάνουν χωρίς αυτούς!

Ποια είναι τα αγαπημένα σας χειμερινά ποτά;

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published