FREE SHIPPING ON ORDERS OVER 1.115,00 NKr

Your cart

Your cart is empty

Kunst. 13 i EUs regulering 679/2016

Forutsetning

Gifize - Industrial Group Filicori Zecchini Spa inviterer deg til å lese denne personvernpolitikken nøye som inneholder viktig informasjon om beskyttelsen av dine personlige data.
På denne siden beskriver vi metodene for å betjene nettstedet i forhold til behandlingen av personopplysninger til brukere som konsulterer det. Behandlingen av dataene dine vil bli preget av prinsippene for korrekthet, lovlighet, åpenhet, begrensning av formål og bevaring, minimering og nøyaktighet, integritet og konfidensialitet, i samsvar med bestemmelsene i europeisk forskriftsnr. 679/2016 (som vi bare vil indikere med "regulering") og av den italienske nasjonale lovgivningen om beskyttelse av personopplysninger (under totalt sett og for enkelhets skyld "personvernlovgivning").
Dataene vil bli holdt i en periode i samsvar med de formålene de blir behandlet og for tiden som er gitt av gjeldende forskrifter.
Denne personvernregelen er også gitt som en kort informasjonsnotat til de som samhandler med webtjenestene på dette nettstedet, med det formål å beskytte personopplysninger, tilgjengelig elektronisk fra hjemmesiden: www.filorizecchini.it
Denne personvernreglene er bare laget for nettstedet ovenfor, som tilhører Gifize Spa, og ikke for andre nettsteder som kan konsulteres gjennom lenkene som finnes på sidene våre. Disse andre nettstedene er av tredjepart, autonome eiere av databehandlingen, og derfor inviterer vi deg til å konsultere polycies.
Vi informerer deg om at GDPR gir deg muligheten til å be Gifize Spa (kontaktinformasjonen som er angitt nedenfor) tilgang til personopplysninger og korreksjon eller kansellering av samme eller begrensningen av behandlingen som angår deg eller å gjelde for deres behandling, I tillegg til å utøve retten til dataportabilitet, så vel som andre rettigheter i kapittel 3 i GDPR, inkludert den med tilbakekalling Tilbakekall.
Videre husker vi at dataene kan behandles av GIFIZE SPA for å oppfylle en forpliktelse som er gitt av lov, en forskrift eller samfunnslovgivning og for å hevde eller forsvare sin egen rett. Om nødvendig vil Gifize Spa kunne kommunisere dataene i sin besittelse til offentlige organer, rettsorganer, politistyrker, advokater/juridiske konsulenter, postkontor/frakt
Navigasjonsdata
Ved det første besøket på nettstedet vårt ble du bedt om å gi ditt samtykke til innsamling av navigasjonsdata i henhold til en serie forskjellige måter.
Vi gir deg flere avklaringer her.
Datasystemene og prosedyrene som tillater funksjon av nettstedene (også av dette) tilegner seg, under deres normale trening, noen personopplysninger hvis overføring er implisitt i bruken av internettkommunikasjonsprotokoller.
Vi avklarer umiddelbart at det er informasjon som ikke er samlet inn for å bli assosiert med deg personlig identifisert, men at de i sin natur kunne, gjennom prosessering og assosiasjoner med data holdt av tredjepart som tillater identifisering av kilden.
Denne kategorien av data inkluderer IP -adressene eller domenenavnene på datamaskiner som brukes av de som kobles til et nettsted, retningslinjene i URI -notasjon (ensartet ressursidentifikator) for de forespurte ressursene, tidspunktet for forespørselen, metoden som brukes i Utlever forespørselen på serveren, størrelsen på filen som er oppnådd som svar, den numeriske koden som indikerer tilstanden til responsen gitt av serveren (god slutt, feil, etc.) og andre parametere knyttet til operativsystemet og brukeren er det miljø.
Disse dataene brukes til det eneste formål å få fullstendig anonym statistisk informasjon om bruken av nettstedet og for å sjekke dets riktige funksjon og blir slettet umiddelbart etter behandling. Dataene kan brukes til vurdering av ansvar i tilfelle hypotetiske IT -forbrytelser mot stedet.
Data levert av deg frivillig
Vedheftet til vår adresseliste, ved å fylle ut det aktuelle feltet med e -postadressen din, eller valgfri sending av e -postmeldinger til adressene som er angitt på dette nettstedet, innebærer den påfølgende anskaffelsen av avsenderens adresse som er nødvendig for å svare på forespørsler, som som som vel som alle andre personopplysninger som er lagt inn i brevet (og i vedleggene til det samme) eller i riktig form.
Der bare kontakt -e -postene er rapportert uten et bestemt skjema, samtykker e -posten automatisk til behandling av data (e -postadresse og data som finnes i brevet) ved å gi spa.
Selvfølgelig vil dette skje i samsvar med denne personvernreglene for å svare på e -postene eller følge opp forespørslene i dem.
Tilbudet av data er fakultetet ditt, men uten å levere adressen eller andre nødvendige data vil det være umulig for oss å svare på e -posten eller unnslippe forespørselen.
Dataene kan behandles i datamaskin- og elektronisk papirmodus.
Informasjonskapsler
Informasjonskapsler, i praktiske og ikke -tekniske termer, er små alfanumeriske filer som er lagret på datamaskinen din av nettsteder som er besøkt mens du surfer og hovedsakelig tjener til å spare preferanser eller forbedre ytelsen til nettstedene.
I detalj er en informasjonskapsel en liten tekststreng med tekst sendt av en webserver til en webklient (vanligvis en nettleser) og deretter utsatt tilbake fra klienten til serveren (uten å gjennomgå endringer) hver gang klienten får tilgang til den samme delen av det samme domenet.
For en datamaskin som brukes til å surfe på internett, er det normalt å være vertskap for mange hundre informasjonskapsler i nettleseren din.
Informasjonskapsler blir ofte feilaktig ansett som virkelige programmer, dette genererer feil tro. I virkeligheten er de enkle blokker med data, og ikke i stand til å utføre noen handling på datamaskinen. Spesielt kan de verken være spyware eller virus.
Moderne nettlesere lar brukere bestemme om de vil godta informasjonskapsler eller ikke, men ethvert avslag gjør noen objekter eller noen funksjoner på en ubrukelig webside. For eksempel fungerer ikke handlekurvene som er implementert med informasjonskapsler i tilfelle avslag.
Informasjonskapsler brukes ikke bare på PC -er eller lignende, men også påSmartFare og påTablett.
Nødvendige tekniske informasjonskapsler som trengs
Disse informasjonskapslene er nødvendige for drift av nettstedet, med særlig henvisning til normal navigasjon og bruk av det samme, og kan ikke deaktiveres i systemet ditt.
Disse informasjonskapslene husker ikke personlig informasjon og er bare angitt som svar på handlinger du har gjort, for eksempel valg av språk, valuta, tilgangsøkt, personvernpreferanser. Du kan stille inn nettleseren din til å blokkere disse informasjonskapslene, men dette kan påvirke riktig funksjon av nettstedet vårt.
Bruken av denne typen informasjonskapsler er strengt begrenset til overføring av øktidentifikasjon (bestående av tilfeldige tall generert av serveren) som er nødvendig for å tillate sikker og effektiv utforskning av nettstedet. De unngår bruk av andre IT -teknikker som potensielt er skadelig for konfidensialiteten til navigasjonen din, og tillater ikke anskaffelse av dine personlige identifikasjonsdata.
Disse dataene behandles bare i IT -modus.
Analytiske informasjonskapsler og for statistikk
Disse informasjonskapslene lar oss måle besøkende trafikk og se trafikkilder ved å samle informasjon i datasett. De hjelper oss også å forstå hvilke produkter og handlinger som er mest populære enn andre.
Dette nettstedet (som nesten alle nå) bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. (Google). Google Analytics bruker informasjonskapsler, som er tekstfiler som er deponert på datamaskinen din for å la dem analysere hvordan brukere bruker et nettsted.
Informasjonen generert av informasjonskapsler om bruk av nettstedet vårt fra din side (inkludert IP -adressen din) overføres til Google -servere og settes inn der i USA.
Google (Autonomous Data Controller) bruker denne informasjonen for å spore og undersøke bruken av nettstedet, fylle ut rapporter om aktivitetene til nettstedet for våre teknikere og gi annen statistikk over aktivitetene på nettstedet og om bruken av Internett . Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter der dette pålegges av loven eller hvor disse tredjepartene behandler den nevnte informasjonen på hans vegne.
Google knytter ikke IP -adressen din til andre data som er besatt.
Du kan nekte å bruke analytiske informasjonskapsler og for statistikk ved å velge riktig innstilling i nettleseren, men dette kan forhindre deg i å bruke alle funksjonene på nettstedet vårt.
For mer informasjon, besøk sidenhttps://policies.google.com/privac
Markedsføring og profilering av informasjonskapsler
Disse informasjonskapslene er vanligvis satt av våre markedsførings- og reklamepartnere. De kan brukes av dem til å lage en profil av interessen din og deretter vise deg relevante annonser.
Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vil du ikke oppleve målrettede annonser for dine interesser, men deres fjerning vil ikke kompromittere noen funksjoner på nettstedet.
For å finne ut mer, inviterer vi deg til å konsultere denne sidenhttps://www.youronlinechoices.com/it/

 

Juridiske merknader, i henhold til lovgivning om regulering og personvern

Datakontrolleren
Eieren av behandlingen av personopplysninger gir - Industrial Group Filicori Zecchini Spa (heretter "Gifize" eller "Eier") med registrert kontor i 40024 Castel San Pietro Terme (Bologna), Osteria Grande, via Lombardia, 55, i personen av den juridiske representanten Pro Tempore.
Data Protection Manager - DPO
I samsvar med prognosene for forskriften, har datakontrolleren identifisert og utnevnt Data Protection Manager (DPO), med oppgaven med å føre tilsyn med overholdelsen av reguleringen og fungere som et kontaktpunkt med forsøkspersonene som er berørt av behandlingen så vel som med garantisten for beskyttelse av personopplysninger.
DPO kan kontaktes med e -posttiden.italia@gifize.it eller kontakt -e -posten til dette nettstedet.
Personlige data behandlet
1. Personlige data (for eksempel navn, etternavn, fødselsdato, alder, kjønn, etc.);
2. Kontaktdata (e-post, adresse, telefonnummer);
3. Geo-familiedata og/eller internettnavigasjon (inkludert "IP" -adresser) samlet inn gjennom informasjonskapslene som er installert på datamaskinen eller mobilenheten (for mer informasjon se over);
4. Bankdata som er nyttige for styring av det kommersielle forholdet;
5. Fotografiske bilder og/eller videoopptak, samlet i anledning deltakelse i kampanjer, konkurranser eller institusjonelle arrangementer, arrangementer, utstillinger, forestillinger, museumskontekster og installasjoner generelt;
6. Data knyttet til interaksjonene dine med nettstedet FilicorizeCchini.com , initiativer og oppdateringer; b) deltakelse i spørreskjemaer, initiativer, konkurranse, kampanjer, arrangementer (også gjennom våre sosiale kanaler); c) registrering av kaffemaskiner for garanti eller teknisk assistanse; d) Gratis kupongopptak.
I tilfelle en forespørsel blir sendt gjennom kontaktdelen på nettstedet, er levering av noen personopplysninger nødvendig, slik at Gifize kan tilfredsstille forespørslene, derfor er noen felt i registreringsskjemaet karakterisert som obligatorisk.
I tillegg til de nevnte kategoriene av personopplysninger, leverte og delte ytterligere data direkte på sidene i sosiale nettverk dedikert til Philicori Zecchini (Facebook, Instagram, LinkedIn, etc.) kan behandles, for hvis ledelse vi refererer til tredjepartene som som som Gi disse tjenestene. Blant dataene som er samlet inn gjennom de sosiale nettverkene, er det for eksempel slike, kommentarene, bildene og generelt alt innhold og informasjon som muligens er publisert av sidene i sosiale nettverk dedikert til produktene på merket Philicori Zecchini.
Juridisk grunnlag for databehandling og formål
I henhold til behovene relatert til tilgang til de forskjellige delene av nettstedet Philicorizecchini.com (og uten fordommer til individuelle initiativer som involverer levering av spesifikke personopplysninger, for hvilken spesifikk informasjon vil bli publisert fra tid til annen), er nedenfor formålene av behandlingen av personopplysninger og relaterte juridiske baser.
a) Registrering: Registreringsprosedyren, gjennom opprettelse av en konto eller bruk av en eksisterende sosiale nettverkskonto, er rettet mot å tillate bruk av Zecchini Philicor -nettstedet som en registrert bruker og få tilgang til en serie eksklusive tjenester som tilbys gjennom de samme applikasjonene.
Tilveiebringelse av data er valgfritt.
Det juridiske grunnlaget for behandlingen erUtførelsen av førtrekklige tiltak som den interesserte er en del av.
I tilfelle registrering eller tilgang gjennom din sosiale konto, kan vi ha tilgang til noen ytterligere personopplysninger sammenlignet med de som ble gitt under registreringen på portalen, på grunnlag av autorisasjonene som er gitt til det sosiale nettverket og som vi henviser deg for de relaterte retningslinjene for personvernstyringen.
b) Kjøp av produkterGjennom vår Philicorizecchini.com -nettsted kan Zecchini Philicor -produktene kjøpes begge somRegistrert bruker (Og i dette tilfellet, i anledning hvert kjøp, trenger du ikke å komme inn på alle dine personopplysninger) begge deler somBruker ikke registrert (Reintegrering fra tid til annen alle dataene som er nødvendige for å perfeksjonere kjøpet og utføre levering av produktene).
Begge sakene vil innebære en behandling av dine personopplysninger.
Dine personopplysninger vil bli behandlet for å administrere bestillinger og betalinger og for å gjøre de påfølgende administrasjonsregnskapspliktene samt for kommunikasjon knyttet til kjøpene selv (f.eks. Informasjon om bestillingen av ordrer).
Tilveiebringelse av data er nødvendig for å perfeksjonere innkjøpsordren.
Det juridiske grunnlaget for disse behandlingene erhenrettelsen av kontrakten som den interesserte er en del av.
c) Unngåelse av forskjellige forespørsler: Personopplysninger vil bli samlet inn for å svare på alle forespørsler som blir sendt til oss via e -post, nettsted og/eller sosiale sosiale nettverk som for eksempel de som er relatert til informasjon om produkter og initiativer fra å gi, eller forespørsler om aktiviteter til Vedlikehold, reparasjon eller utskifting av kaffemaskiner.
Det juridiske grunnlaget for disse behandlingene ereierenes legitime interesse.
Disse tjenestene kan også leveres gjennom video/samtale video/samtaleaktivitet; I dette tilfellet vil støtte for videochat/samtalestøtte bli aktivert etter brukerens skjønn, den vil utelukkende finne sted i live -modus, og det vil ikke være noen registrering av innholdet deres, om ikke tidligere autorisert.
d) Markedsføring: Etter ditt uttrykkelige samtykke, kan vi behandle dine personopplysninger for å sende kommersiell kommunikasjon samt for å invitere deg til å delta i våre salgsfremmende initiativer, delta i våre arrangementer, abonnere på nyhetsbrevet.
Det juridiske grunnlaget for denne behandlingen erSamtykke fra den interesserte, tilbakekalles når som helst.
e) Deltakelse i konkurranser, prisarrangementer, lojalitetsprogrammer: Vi vil kunne behandle dine personopplysninger slik at du kan delta i konkurranser og premieoperasjoner, inkludert et mulig lojalitetsprogram til vårt merke.
Det juridiske grunnlaget for behandling av data for deltakelse i konkurranser og premieoperasjoner erutførelsen av førtrekklige tiltak som den interesserte er en del av; Mens for eventuelle lojalitetsprogrammer til vårt merkevare er det juridiske grunnlaget for behandlingeneierenes legitime interesse.
f) ProfileringEtter ditt uttrykkelige samtykke kan vi behandle dine personopplysninger for profileringsformål eller for å analysere eller forutsi smakene dine, dine potensielle vaner og forbrukervalg for å kunne tilby deg personaliserte produkter, tjenester og kommersiell kommunikasjon.
Det juridiske grunnlaget for denne behandlingen erSamtykke fra den interesserte, tilbakekalles når som helst.
Profileringsaktiviteten kan også utføres ved bruk av eier og tredje -parti -informasjonskapsler. Vi inviterer deg derfor til å lese seksjonen omInformasjonskapsler skrevet over. Denne behandlingen kan utføres under forutsetning av at du gir ytterligere spesifikk og valgfri konsensus.
g) Utenfor tidligere hypoteser: a) formål med analyse;Personopplysningene som er gitt i samspillet med verden Philicori Zecchini og informasjonen knyttet til samspillet vil flyte i vår database og vil bli brukt anonymt til å analysere og forbedre tjenestene som tilbys, evaluere effektiviteten til aktivitetene og initiativene som ble fremmet av Philicori Zecchini og gjennomføre statistiske analyser på sammensetningen av selve databasen;b) på en helt gjenværende måte;Ethvert ytterligere formål i forhold til at du uttrykkelig har gitt ditt samtykke til, tilbakekallbar når som helst.
Det juridiske grunnlaget for behandlingen erSamtykke fra den interesserte, tilbakekalles når som helst.
Konferansens natur
Tilveiebringelsen av dine personopplysninger er valgfritt. Imidlertid kan deres unnlatelse av å kommunisere påvirke muligheten for å dra nytte av noen tjenester (f.eks. For å gi ordrer og ervervet, for deltakelse i konkurranser og premieoperasjoner; sending av nyhetsbrev osv.).
Obligatorisk eller valgfri karakter av overføringen vil bli rapportert fra tid til annen gjennom bruk av symboler (f.eks. "*") Plassert ved siden av informasjonen hvis konferanse er obligatorisk for å forfølge det respektive formålet.
Behandlingsmetoder
Dine personopplysninger vil bli behandlet i samsvar med kravene i gjeldende personvernlovgivning, både ved hjelp av elektroniske og automatiserte midler og med manuelle metoder, med logikk strengt relatert til formålene med behandlingen, gjennom databasene, de elektroniske plattformene som administreres av Giffize eller av tredjepart (utnevnte databehandlere), de integrerte datasystemene for å gi drift og de nevnte tredjepartene, og/eller nettsteder for eierskap eller i bruk i Gifize.
Dataene dine vil bli behandlet på måter for å garantere maksimal sikkerhet og konfidensialitet og bare av utdannede og autoriserte personer til deres behandling. Gifize vedtar tilstrekkelige tekniske og organisatoriske tiltak for å garantere et sikkerhetsnivå i forhold til risikoen for behandlinger.
Personopplysninger blir hovedsakelig behandlet på Gifize -kontorene og på stedene der dataprosessorene er lokalisert.
Mindre data
Gifize har ikke til hensikt å samle inn personopplysninger om mindreårige eller ta kontakt eller bevisst etablere noe samspillmed dem. Av denne grunn inviterer vi foreldre til å overvåke de mindreårige barns online aktiviteter.
I tilfelle vi skulle sette oss i kontakt med en mindreårig av 16 år, vil samtykke fra foreldre eller operatører være nødvendige for foreldrenes myndighet, bortsett fra i tilfelle det er å svare på et spørsmål om sistnevnte eller For å løse en forespørsel.
Rettigheter til den interesserte partiet
Du vil kunne utøve rettighetene som er forutsett av artikler 15 og følge av forskriften, inkludert:
til) retten til å få bekreftelse på eksistensen eller ikke av personopplysninger om deg, selv om ennå ikke er registrert, og deres kommunikasjon i en forståelig form;
b) retten til å tilbakekalle samtykket som er gitt i forhold til behandlingens formål når som helst;
c) retten til å få tilgang, retting, kansellering, begrensning av behandling og portabilitet av personopplysninger;
d) Retten til å motsette seg behandlingen når som helst vil ha den;
Og) Retten til å utføre en anke for den kompetente kontrollmyndigheten, hvis du mener at behandlingen av dataene dine er i strid med lovgivningen som er gjeldende.
Spesielt fHandle uten fordommer for noen annen administrativ eller jurisdiksjonell anke, hvis du tror at behandlingen som angår at du bryter med forskriften, har du rett til å foreslå en klage til garantisten for beskyttelse av personopplysninger (https://garanteprivacy.it/).
Metoder for å utøve rettigheter
I tilfelle du vil utøve de nevnte rettigheter, eller ønsker å motta ytterligere avklaringer angående behandlingen av dine personopplysninger, kan du skrive til e-postadressen: e-butikk.italia@gifize.it;Eller, med vanlig post, til det registrerte kontoret til Gifize Spa, som ligger i Via Lombardia 55, 40024, Osteria Grande (BO).