FREE SHIPPING ON ORDERS OVER 100€

Your cart

Your cart is empty

umjetnost. 13 Uredbe EU 679/2016

Pretpostavka

GIFIZE - industrijska skupina Filicori Zecchini SPA poziva vas da pažljivo pročitate ovu politiku privatnosti koja sadrži važne podatke o zaštiti vaših osobnih podataka.
Na ovoj stranici opisujemo metode upravljanja web mjestom u vezi s obradom osobnih podataka korisnika koji se savjetuju. Obrada vaših podataka bit će obilježena načelima ispravnosti, zakonitosti, transparentnosti, ograničavanja svrha i očuvanja, minimiziranja i točnosti, integriteta i povjerljivosti, u skladu s odredbama Europske propise br. 679/2016 (što ćemo u nastavku naznačiti samo s "regulacijom") i talijanskog nacionalnog zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka (ispod cjelokupne i zbog jednostavnosti "zakonodavstvo o privatnosti").
Podaci će se zadržati u razdoblju u skladu s svrhama za koje se obrađuju i za vrijeme predviđenih trenutnim propisima.
Ova pravila o privatnosti data je i kratka informacija o onima koji komuniciraju s web uslugama ove web stranice, u svrhu zaštite osobnih podataka, dostupnog elektroničkim putem počevši od početne stranice: www.filorizecchini.it
Ova pravila o privatnosti izvršena je samo za gore navedenu stranicu, koja pripada Gifize SPA, a ne za druge web stranice s kojima se može konzultirati putem veza sadržanih na našim stranicama. Ove su druge stranice treće strane, autonomni vlasnici obrade podataka i stoga vas pozivamo da se konzultirate s njihovim politerima.
Obavještavamo vas da vam GDPR pruža mogućnost traženja Gifize SPA (kontakt podaci navedeni u nastavku) pristup osobnim podacima i korekcije ili otkazivanja iste ili ograničenja obrade koja se tiče ili da se primijeni na njihovo liječenje, Osim iskorištavanja prava na prenosivost podataka, kao i ostala prava sadržana u poglavlju 3 GDPR -a, uključujući i prikupljanje pristanka, gdje je predviđeno: opoziv pristanka ne utječe na zakonitost liječenja na temelju pristanka prije opoziv.
Nadalje, sjećamo se da se podaci mogu obraditi Gifize SPA kako bi ispunili obvezu predviđenu zakonom, propisom ili zakonodavstvom zajednice i tvrdili ili branili svoje pravo. Ako je potrebno, Gifize Spa moći će priopćiti podatke u svom posjedu javnim tijelima, pravosudnim tijelima, policijskim snagama, odvjetnicima/pravnim savjetnicima, poštama/otpremi
Navigacijski podaci
U prvom posjetu našoj web stranici od vas su zamoljeni da date svoj pristanak na prikupljanje navigacijskih podataka prema nizu različitih načina.
Ovdje vam dajemo više pojašnjenja.
Računalni sustavi i postupci koji omogućuju funkcioniranje web stranica (također od toga) dobivaju, tijekom svoje uobičajene vježbe, neke osobne podatke čiji se prijenos implicira u upotrebi protokola internetske komunikacije.
Odmah razjasnimo da se ne prikupljaju informacije da budu povezane s vama osobno identificiranim, već da bi po svojoj prirodi mogli, obradu i udruživanje s podacima koje drže treće strane koji omogućuju identifikaciju izvora.
Ova kategorija podataka uključuje IP adrese ili imena domena računala koje koriste oni koji se povezuju s web mjestom, smjernice u notaciji URI (ujednačeni identifikator resursa) traženih resursa, vrijeme zahtjeva, metoda koja se koristi u Podvrgavajući zahtjev poslužitelju, veličina datoteke dobivena kao odgovor, numerički kôd koji ukazuje na stanje odgovora koji je dao poslužitelj (dobar kraj, pogreška itd.) I ostali parametri koji se odnose na operativni sustav i korisnikov IT okoliš.
Ovi se podaci koriste u jedinu svrhu dobivanja potpuno anonimnih statističkih podataka o korištenju web mjesta i provjere njegovog ispravnog funkcioniranja i brišu se odmah nakon obrade. Podaci bi se mogli koristiti za procjenu odgovornosti u slučaju hipotetičkih IT zločina na mjestu.
Podaci koje ste dali dobrovoljno
Prianjanje na našu popisu slanja, popunjavanjem odgovarajućeg polja s vašom adresom e -pošte ili neobaveznom slanjem e -mail poruka na adrese navedene na ovoj web stranici, uključuje naknadno stjecanje adrese pošiljatelja koja je potrebna za odgovor na zahtjeve, kao kao i bilo koji drugi osobni podaci uneseni u slovo (i u prilozima na isti) ili u odgovarajućem obliku.
Ako se prijavljuju samo kontakt e -poruke bez određenog obrasca, pri čemu slanje e -pošte automatski pristaje na obradu podataka (adresa e -pošte i podaci sadržani u pismu) Gifize Spa.
Naravno, to će se dogoditi u skladu s ovom Pravilima o privatnosti kako bi se odgovorili na e -poštu ili pratili zahtjeve sadržane u njima.
Pružanje podataka je vaš fakultet, ali bez pružanja adrese ili drugih potrebnih podataka bit će nam nemoguće odgovoriti na e -poštu ili izbjeći zahtjev.
Podaci se mogu obraditi u načinu računalnog i elektroničkog papira.
Kolačići
Kolačići, u praktičnom i ne -tehničkom smislu, male su alfanumeričke datoteke koje na vašem računalu posjećuju web stranice koje posjećuju tijekom pregledavanja i uglavnom služe za spremanje preferencija ili poboljšanja performansi web stranica.
Detaljno, kolačić je mali tekstualni niz teksta koji je web poslužitelj poslao web klijentu (obično preglednika), a zatim odgođen s klijenta na poslužitelj (bez prolaznih promjena) svaki put kada klijent pristupi istom dijelu Ista domena.
Za računalo koje se koristi za surfanje Internetom normalno je ugostiti stotine kolačića u vašem pregledniku.
Kolačići se često pogrešno smatraju stvarnim programima, to stvara netočna uvjerenja. U stvarnosti su to jednostavni blokovi podataka, ne mogu, sami, izvršiti bilo kakvu radnju na računalu. Konkretno, oni ne mogu biti ni špijunski softver ni virusi.
Moderni preglednici omogućuju korisnicima da odluče hoće li prihvatiti kolačiće ili ne, ali svako odbijanje čini neke predmete ili neke funkcije neupotrebljive web stranice. Na primjer, košarice implementirane s kolačićima ne rade u slučaju odbijanja.
Kolačići se ne koriste samo na računalima ili slično, već i naPametni i naTableta.
Potrebni potrebni tehnički kolačići
Ovi su kolačići potrebni za rad web mjesta, s posebnim osvrtom na normalnu navigaciju i uporabu istog, a ne mogu se deaktivirati u vašem sustavu.
Ovi kolačići ne pamte osobne podatke i postavljaju se samo kao odgovor na akcije koje ste učinili, poput izbora jezika, valute, pristupa sesije, preferencija privatnosti. Možete postaviti svoj preglednik da blokira ove kolačiće, ali to bi moglo utjecati na ispravno funkcioniranje naše web stranice.
Upotreba ove vrste kolačića strogo je ograničena na prijenos identifikacije sesije (koji se sastoji od slučajnih brojeva koji generira poslužitelj) potrebnih kako bi se omogućilo sigurno i učinkovito istraživanje web mjesta. Izbjegavaju uporabu drugih IT tehnika koje potencijalno mogu biti štetne za povjerljivost vaše navigacije i ne dopuštaju prikupljanje vaših osobnih identifikacijskih podataka.
Ti se podaci obrađuju samo u IT načinu.
Analitički kolačići i za statistiku
Ovi kolačići omogućuju nam mjerenje prometa posjetitelja i vidjeti izvore prometa prikupljanjem podataka u skupovima podataka. Oni nam također pomažu da shvatimo koji su proizvodi i akcije najpopularniji od ostalih.
Ova web stranica (kao što je gotovo sve sada) koristi Google Analytics, uslugu web analize koju je pružio Google, Inc. (Google). Google Analytics koristi kolačiće, koji su tekstualne datoteke koje se deponiraju na vašem računalu kako bi im omogućili analizu načina na koji korisnici koriste web mjesto.
Informacije koje generiraju kolačići o korištenju naše web stranice s vašeg dijela (uključujući vašu IP adresu) prenose se na Google poslužitelje i tamo se deponiraju u Sjedinjenim Državama.
Google (autonomni kontroler podataka) koristi ove podatke kako bi pronašao i ispitao vašu upotrebu web stranice, ispunio izvješća o aktivnostima web stranice za naše tehničare i pružio druge statistike o aktivnostima web stranice i o korištenju Interneta . Google također može te podatke prenijeti trećim stranama gdje to nameće zakon ili gdje ove treće strane obrađuju gore spomenute podatke u njegovo ime.
Google ne povezuje vašu IP adresu s bilo kojim drugim posjedovanjem podataka.
Možete odbiti koristiti analitičke kolačiće i za statistiku odabirom odgovarajuće postavke na vašem pregledniku, ali to vam može spriječiti da koristite sve značajke naše web stranice.
Za više informacija posjetite stranicuhttps://policies.google.com/privac
Marketing i profiliranje kolačića
Ove kolačiće obično postavljaju naši marketinški i reklamni partneri. Oni ih mogu koristiti za stvaranje profila vašeg interesa i naknadno vam pokazati relevantne oglase.
Ako ne dopustite ove kolačiće, nećete doživjeti ciljane oglase za vaše interese, ali njihovo uklanjanje neće ugroziti nijednu značajku web mjesta.
Da biste saznali više, pozivamo vas da se savjetujete s ovom stranomhttps://www.youronlinechoices.com/it/

 

Pravne bilješke, u skladu s zakonodavstvom o propisima i privatnosti

Kontroler podataka
Vlasnik obrade osobnih podataka je Gifize - industrijska grupa Filicori Zecchini Spa (u daljnjem tekstu "Gifize" ili "Vlasnik") s registriranim uredom u 40024 Castel San Pietro Terme (Bologna), Osteria Grande, preko Lombardia, 55, u osobu pravnog zastupnika Pro Tempore.
Upravitelj zaštite podataka - DPO
U skladu s prognozama Uredbe, kontrolor podataka je identificirao i imenovao upravitelja zaštite podataka (DPO), sa zadatkom nadzora poštivanja propisa i djelovanja kao kontaktna točka s ispitanicima koji su pogođeni liječenjem, kao i s Jamac za zaštitu osobnih podataka.
DPO se može kontaktirati s e -poštom era.italia@gifize.it ili na kontakt e -mail ove web stranice.
Osobni podaci obrađeni
1. Osobni podaci (kao što su ime, prezime, datum rođenja, dob, spol itd.);
2. Kontaktirajte podatke (e-mail, adresa, telefonski broj);
3. Podaci geo-obitelji i/ili internetska navigacija (uključujući "IP" adrese) prikupljene kroz kolačiće instalirane na njegovom računalu ili mobilnom uređaju (za više informacija pogledajte gore);
4. Podaci o bankama korisni za upravljanje komercijalnim odnosom;
5. Fotografske slike i/ili video snimke, prikupljene povodom sudjelovanja u promocijama, natjecanjima ili institucionalnim događajima, događajima, izložbama, nastupima, muzejskim kontekstima i instalacijama općenito;
6. Podaci koji se odnose na vaše interakcije s web stranicom i aplikacijom Filicorizecchini.com koji, primjerice, ali ne iscrpne, a) podaci koji se odnose na vaš SmartOne ili tablet nakon preuzimanja naših aplikacija i upotrebe obavijesti o objavljivanju novih sadržaja , inicijative i ažuriranja; b) sudjelovanje u upitnicima, inicijativama, natjecanju, promocijama, događajima (također putem naših društvenih kanala); c) registracija strojeva za kavu za garanciju ili tehničku pomoć; d) Besplatne snimke kupona.
U slučaju da se zahtjev šalje putem kontaktnog odjeljka web mjesta, potrebna je odredba nekih osobnih podataka kako bi Gifize mogao zadovoljiti zahtjeve, pa su neka područja registracijskog obrasca okarakterizirana kao obvezna.
Pored gore spomenutih kategorija osobnih podataka, daljnji podaci izravno daju i dijele na stranicama društvenih mreža posvećenih Philicori Zecchini (Facebook, Instagram, LinkedIn, itd.) Mogu se obraditi, za čije se upravljanje odnosimo na treće strane koje se odnosimo pružiti ove usluge. Među podacima prikupljenim putem društvenih mreža postoje, na primjer, lajkovi, komentari, slike i općenito sav sadržaj i informacije koje su možda objavile stranice društvenih mreža posvećenih proizvodima na marki Philicori Zecchini.
Pravna osnova za obradu podataka i svrhe
Prema potrebama povezanim s pristupom različitim odjeljcima web stranice Philicorizecchini.com (i bez predrasuda za pojedinačne inicijative koje uključuju pružanje određenih osobnih podataka, za koje će se određene informacije s vremena na vrijeme objavljivati), u nastavku su svrhe u nastavku obrade osobnih podataka i povezanih pravnih baza.
a) Registracija: Postupak registracije, stvaranjem računa ili uporabom postojećeg računa društvene mreže, usmjeren je na omogućavanje korištenja web stranice ZECCHINI Philicor kao registriranog korisnika i pristupa nizu ekskluzivnih usluga koje se nude putem istih aplikacija.
Pružanje podataka nije obavezno.
Pravna osnova liječenja jeIzvršenje prije nego što je dio zainteresirane strane dio.
U slučaju registracije ili pristupa putem vašeg društvenog računa, mogli bismo imati pristup nekim daljnjim osobnim podacima u usporedbi s onima koji se pružaju tijekom registracije na portalu, na temelju autorizacije pruženih samoj društvenoj mreži i na koje vas upućujemo Za povezane politike o upravljanju privatnošću.
b) Kupnja proizvodaKroz našu web stranicu Philicorizecchini.com, proizvodi ZECCHINI PHILICOR mogu se kupiti i kaoRegistrirani korisnik (I u ovom slučaju, prilikom svake kupnje, nećete morati ponovno unijeti sve svoje osobne podatke) oba kaoKorisnik nije registriran (s vremena na vrijeme reintegrirajući sve podatke potrebne za usavršavanje kupnje i izvršavanje isporuke proizvoda).
Oba slučaja uključivat će obradu vaših osobnih podataka.
Vaši će se osobni podaci obrađivati ​​radi upravljanja narudžbama i plaćanjima i izvršavajući posljedične obveze administrativnog računa, kao i za sve komunikacije koje se odnose na same kupnje (npr. Informacije o napretku naloga).
Pružanje podataka potrebno je za usavršavanje narudžbe za kupnju.
Pravna osnova ovih tretmana jeIzvršenje ugovora čiji je dio zainteresirane strane.
c) Utaja raznih zahtjeva: Osobni podaci prikupljat će se kako bi odgovorili na sve zahtjeve koji nam se šalju putem e -pošte, web stranice i/ili društvenih društvenih mreža, kao što su, na primjer, oni koji se odnose na informacije o proizvodima i inicijativama Gifizea ili zahtjeva za aktivnostima Održavanje, popravak ili zamjena strojeva za kavu.
Pravna osnova ovih tretmana jelegitimni interes vlasnika.
Te se usluge mogu pružiti i putem video/poziva na video/pozivanje; U ovom slučaju, podrška za podršku za video chat/pozive aktivirat će se po nahođenju korisnika, odvijat će se isključivo u načinu uživo i neće biti registracije njihovog sadržaja, ako prethodno nije odobreno.
d) Marketing: poslije tebe espresso Suglasnost, možemo obraditi vaše osobne podatke kako bismo poslali komercijalne komunikacije, kao i da vas pozovemo da sudjelujete u našim promotivnim inicijativama, sudjelovanje u našim događajima, pretplatite se na bilten.
Pravna osnova ovog tretmana jePristanak zainteresirane strane, opoziv u bilo kojem trenutku.
e) Sudjelovanje u natjecanjima, nagradnim događajima, programi lojalnosti: Moći ćemo obraditi vaše osobne podatke kako bismo omogućili sudjelovanje u natjecanjima i nagradnim operacijama, uključujući mogući program vjernosti našem brandu.
Pravna osnova za obradu podataka za sudjelovanje u natjecanjima i nagradnim operacijama jeIzvršenje prije nego što je dio zainteresirane strane dio; Iako je za bilo koji programi vjernosti našem marki zakonska osnova liječenjalegitimni interes vlasnika.
f) profiliranjeposlije tebe espresso Pristanak, možemo obraditi vaše osobne podatke u svrhe profiliranja ili za analizu ili predviđanje vašeg ukusa, vaše potencijalne navike i izbora potrošača kako biste vam mogli ponuditi proizvode, usluge, promocije i prilagođene komercijalne komunikacije.
Pravna osnova ovog tretmana jePristanak zainteresirane strane, opoziv u bilo kojem trenutku.
Aktivnost profiliranja mogla bi se provesti i korištenjem vlasnika i trećeg kolačića. Stoga vas pozivamo da pročitate odjeljak koji se odnosi naKolačići Napisano gore. Ovaj se tretman može provesti pod uvjetom da pružate daljnji i neobavezni konsenzus.
g) izvan prethodnih hipoteza: a) svrhe analize;Osobni podaci pruženi u interakciji sa svijetom Philicori Zecchini i informacije koje se odnose na interakciju teče će se u našoj bazi podataka i anonimno će se koristiti za analizu i poboljšanje ponuđenih usluga, procijeniti učinkovitost aktivnosti i inicijativa koje promoviraju Philicori Zecchini i provoditi statističke analize sastava same baze podataka;b) na potpuno preostali način;Svaka daljnja svrha u odnosu na koju ste izričito dali svoj pristanak, opozivi se u bilo kojem trenutku.
Pravna osnova liječenja jePristanak zainteresirane strane, opoziv u bilo kojem trenutku.
Priroda dodjele
Pružanje vaših osobnih podataka nije obavezno. Međutim, njihov neuspjeh u komunikaciji mogao bi utjecati na mogućnost iskorištavanja nekih usluga (npr. Naručiti se i steći, za sudjelovanje u natjecanjima i nagradnim operacijama; slanje biltena itd.).
Obvedna ili neobavezna priroda prijenosa s vremena na vrijeme izvještavat će se korištenjem simbola (npr. "*") Postavljenih uz informacije čiji je dogovor obavezan za slijeđenje odgovarajuće svrhe.
Metode liječenja
Vaši će se osobni podaci obrađivati ​​u skladu sa zahtjevima trenutnog zakonodavstva o privatnosti, kako uz pomoć elektroničkog i automatiziranih sredstava, tako i s ručnim metodama, s logikom strogo povezanim s potrebama liječenja, kroz baze podataka, elektroničke platforme kojima upravljaju Gifize ili od strane trećih strana (imenovani procesori podataka), integrirani računalni sustavi Gifizea i gore spomenutih trećih strana i/ili web stranice vlasništva ili se koriste u Gifizeu.
Vaši će se podaci obrađivati ​​na načine kako jamčiti maksimalnu sigurnost i povjerljivost, a samo od strane obrazovanih i ovlaštenih ljudi za njihovo liječenje. GIFIZE prihvaća odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi zajamčio razinu sigurnosti proporcionalne riziku od liječenja.
Osobni se podaci uglavnom obrađuju u uredima za gifizaciju i na mjestima na kojima se nalaze procesori podataka.
Manji podaci
Gifize ne namjerava prikupiti osobne podatke maloljetnika ili stupiti u kontakt ili namjerno uspostaviti bilo kakvu interakcijusa njima. Iz tog razloga pozivamo roditelje da aktivno nadgledaju internetske aktivnosti maloljetne djece.
Unatoč tome, u slučaju da nas trebamo u kontakt s maloljetnikom od 16 godina, pristanka roditelja ili operatora bit će potreban za roditeljsko tijelo, osim u slučaju da odgovori na pitanje potonjeg ili Za rješavanje zahtjeva.
Prava zainteresirane strane
Moći ćete iskoristiti prava predviđenih članaka 15 i slijeđenje regulacije, uključujući:
do) pravo na dobivanje potvrde postojanja ili ne osobnih podataka o vama, čak i ako još nije registrirano, i njihova komunikacija u razumljivom obliku;
b) Pravo na opozivu pristanka dana u odnosu na svrhe liječenja u bilo kojem trenutku;
c) pravo na dobivanje pristupa, ispravljanja, otkazivanja, ograničenja obrade i prenosivosti osobnih podataka;
d) Pravo da se protivi tretmanu u bilo kojem trenutku to želi;
I) Pravo na provođenje žalbe pred nadležnim nadzorom, ako vjerujete da je obrada vaših podataka u suprotnosti s zakonodavstvom na snazi.
Posebno, FZakonite bez nanošenja bilo kojeg drugog administrativnog ili nadležnog žalbe, ako mislite da tretman koji se tiče da krši propis, imate pravo predložiti žalbu jamcu za zaštitu osobnih podataka (https://garanteprivacy.it/).
Metode ostvarivanja prava
U slučaju da želite iskoristiti gore navedena prava ili želite primiti daljnja pojašnjenja u vezi s obradom vaših osobnih podataka, možete pisati na adresu e-pošte: e-Store.italia@gifize.it;Ili, običnom poštom, registriranom uredu Gifize Spa, smještenog u via Lombardia 55, 40024, Osteria Grande (BO).