FREE SHIPPING ON ORDERS OVER 100€

Your cart

Your cart is empty

5 idee regalo per gli amanti del caffè e del tè

5 ιδέες δώρων για τους λάτρεις του καφέ και του τσαγιού

Ο κανόνας που καθένας από εμάς προσπαθεί να δώσουμε στον εαυτό μας κάθε χρόνο όταν τα Χριστούγεννα πλησιάζουν είναι να μην δώσουμε δώρα την τελευταία στιγμή.

Αυτός ο καλός σκοπός, ο οποίος, γενικά, βρίσκει όλους σε συμφωνία, ωστόσο αγνοείται κάθε χρόνο.

Γι 'αυτό αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε σε αυτήν την αποστολή, υποδηλώνοντας το πιο κατάλληλο δώρο στους φίλους και την οικογένειά σας, ειδικά αν καφέ και λάτρεις του τσαγιού.

Θα ξεκινήσουμε από εκείνους που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τον πιο λειτουργικό και συγκεκριμένο εξοπλισμό για την εξαγωγή καφέ και στη συνέχεια θα αφιερώσουμε τους εαυτούς μας σε εκείνους που δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ ένα φλιτζάνι τσάι ατμού, αλλά μόνο αν παρασκευαστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Όλοι περνούν από εκείνους που, στο όνομα του εκλεκτικισμού, μπόρεσαν να συνδυάσουν την αγάπη για τον καφέ με πάθος για κηπουρική και επίπλωση.

Τέλεια δώρα για όσους αγαπούν τον καφέ

Τα αντικείμενα, τα μείγματα και τα βιβλία για τον καφέ εκτιμάται πάντα δώρα.

Αλλά για να μην πέσει στο στερεότυπο Έχουμε επιλέξει για σας δύο Χριστουγεννιάτικα δώρα που δεν πρέπει να χάσετε: με αυτές τις ιδέες η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Εκεί moka Τέλεια: Adagio

Στη μουσική, ο Adagio "είναι μια αργή κίνηση, ακριβώς όπως θα θέλαμε να είναι η στιγμή που δοκιμάζουμε τον τέλειο καφέ.

Για αυτό το λόγο το moka που προτείνουμε καλείται Αργά.

Είναι μια καφετιέρα από κλασικό και οικογενειακό στυλ: Ο παραδοσιακός του σχεδιασμός σε γυαλισμένο χάλυβα καθρέφτη είναι διακοσμημένο με τα ξύλινα φινιρίσματα της λαβής και του κουμπιού.

Το Adagio είναι κατάλληλο και συμβατό με όλες τις πηγές θερμότητας, από τις γυάλινες κεραμικές, μέχρι τη σόμπα αερίου μέχρι την ηλεκτρική πλάκα.

Το Dripper για τον καφέ φίλτρου: Walter

Για το Φιλτράρισμα λάτρεις του καφέ υπάρχει Βαλτέρος, Ο πύργος Σε πολύτιμα κεραμικά τέλεια φτιαγμένα στην Ιαπωνία, και έχει σχεδιαστεί για αληθινούς γνώστες.

Οι πολυάριθμες αυλακώσεις στα πλάγια και η διπλή τρύπα στη βάση επιτρέπουν να κυκλοφορούν το νερό περισσότερο και να κάνουν τον Walter τον τέλειο στροφέα.

Αυτό το δώρο είναι κατάλληλο για τους φίλους του μπάρμαν σας, αλλά και για όλους τους οπαδούς αυτής της νέας τάσης στον κόσμο της ζυθοποιίας που, χάρη στον Walter, θα είναι σε θέση να προετοιμάσει ένα Υπέροχο φίλτρο καφέ.

Στην πραγματικότητα, αρκεί να τοποθετήσετε το σταγόνα πάνω από το καφενείο ή το κύπελλο στο οποίο θέλετε να σερβίρετε ή να καταναλώσετε καφέ, εισάγετε τον ειδικά αλεσμένο καφέ μέσα σε ένα κωνικό φίλτρο χαρτιού και καλύψτε το με μια μικρή δόση νερού που δεν είναι ζεστό έως περίπου 95 °.

Στη συνέχεια, όταν εμφανίζεται η κρέμα (κατά μέσο όρο 30-40 δευτερόλεπτα) θα είναι δυνατό να προχωρήσουμε με την πραγματική έγχυση, σταδιακά να ρίχνει το νερό μέχρι την πλήρη εκχύλιση του καφέ.

Λάτρεις τσαγιού: Εδώ είναι τα δώρα που δεν πρέπει να χάσετε

Έχετε έναν φίλο που κάθε φορά που πηγαίνει στο μπαρ προτιμά το τσάι του καφέ και ότι, τα απογεύματα του φθινοπώρου, συνομιλήστε μαζί σας πίνοντας ένα κύπελλο καπνίσματος;

Είναι πάντα το ίδιο, κάθε μέρα, ξεκινά τη φράση "Αλλά γιατί μια φορά στη ζωή δεν πηγαίνουμε στην Ιαπωνία";

Αυτό είναι το τέλειο άτομο για να δώσουμε ένα από τα αντικείμενα που προτείνουμε.

Matcha Box Tea: Το θησαυρό του θησαυρού των επιθυμιών

Μέχρι τώρα αυτή η φωτεινή πράσινη σκόνη το βρίσκουμε παντού: σε μάσκες ομορφιάς και μέσα συνταγές μαγειρικής.

Αλλά αν θέλετε να κάνετε τους λάτρεις αυτού του τύπου πράσινου τσαγιού πραγματικά χαρούμενοι δώστε το Πολυτελές αγώνα κουτιού: Ένα θησαυρό θησαυροφυλάκιο για όλους τους αγώνες τσαγιού των αγώνων και πέρα.

Μέσα σε αυτό το πολύ κομψό ξύλινο πακέτο θα βρείτε όλα Εργαλεία για την προετοιμασία του τσαγιού αντιστοίχισης: Ένα κεραμικό μπολ, ένα μπαμπού χτυπάει και προφανώς ένα πακέτο αγώνα που θα κάνει τη γεύση του τσαγιού αξέχαστη.

ο Τσάι ματς, παραδοσιακά χρησιμοποιείται στις ιαπωνικές τελετές τσαγιού, χαρακτηρίζεται από το έντονο άρωμά του, για το λαμπερό πράσινο χρώμα και τη γλυκιά και μαλακή γεύση.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι λαμβάνεται με τη συλλογή των πρώτων καρπών των φύλλων τσαγιού, που καλλιεργείται προσεκτικά με μια σκιά για 20-30 ημέρες πριν συλλεχθεί και στη συνέχεια μαγειρεμένο ατμό και αποξηραμένο.

Θυμηθείτε επίσης ότι δεν δίνετε μόνο κάτι όμορφο, αλλά και καλή υγεία.

Το Matcha Tea απελευθερώνει μια άφθονη δόση αντιοξειδωτικών σε κάθε SIP, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες θα μπορούσαμε να το θεωρήσουμε ένα αυθεντικό οπλοστάσιο βιταμινών, ορυκτών, αντιοξειδωτικών και αμινοξέων, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ποικιλία πράσινου τσαγιού.

Τέλος, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο αγώνας είναι επίσης ιδανικός για τον έλεγχο του βάρους επειδή έχει σχεδόν 0 θερμίδες και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιταχύνετε το μεταβολισμό.

Frida: Η κομψή και έξυπνη τσαγιέρα

Ως δεύτερη επιλογή για τους αγαπημένους σας λάτρεις τσαγιού που επιλέξαμε Φραγκοστάφια: όχι μόνο ένα ελάχιστη τσαγιού σχεδιασμού σε θερμο-ανθεκτικό σε γυαλί και ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά και ένα λειτουργικό προϊόν εξοπλισμένο με εγώμα Για φυλλώδη τσάι και σόμπα κεριών για να κρατήσει το ποτό σε θερμοκρασία.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ικανοποιήσετε το πάθος των φίλων σας για την τέλεια έγχυση, που εκτιμάται με τη γεύση και με τα μάτια: η γυάλινη δομή της τσαγιέρα, στην πραγματικότητα, θα επιτρέψει να εκτιμήσετε όλες τις αποχρώσεις του τσαγιού, χωρίς να χάσετε τη θερμοκρασία διατηρήθηκε σταθερό από το κερί.

Εάν η επιλογή πέσει Τσάι oolong Σας λέμε ένα μυστικό.

Όταν δίνετε στη Frida, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την κινεζική μέθοδο πολλαπλών εγχύσεων.

Με αυτόν τον τρόπο, ακολουθώντας πολύ προσεκτικά τις ενδείξεις σχετικά με τον τύπο του επιλεγμένου τσαγιού, μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερες εγχύσεις (συνήθως πολύ σύντομες).

Έτσι, οι αρωματικές αποχρώσεις θα αλλάξουν μεταξύ τους, φτάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης έγχυσης.

Τη γωνία των περίεργων δώρων μεταξύ μανιταριών και έξυπνων ξυπνητών ρολογιών

Οι αληθινοί οπαδοί του κόσμου της καφετέριας αγαπούν κάθε απόχρωση.

Και γι 'αυτό αποφασίσαμε να αφιερώσουμε μια παράγραφο σε αυτές Λίγο πιο συγκεκριμένα δώρα Να κάνετε τους λάτρεις του καφέ.

Τα μανιτάρια γεννιούνται από τον καφέ!

Είναι ο φίλος σας ένας ενθουσιώδης καφέ και αγαπά το περιβάλλον;

Εξαιρετική, εδώ έχουμε το τέλειο δώρο γι 'αυτόν.

 Μανιτάρια Espresso Στην πραγματικότητα, βρήκε έναν νόστιμο τρόπο να βοηθήσει τον πλανήτη, με πολύτιμο όλα αυτά τα κεφάλαια καφέ που ρίχνονται καθημερινά (περίπου 300 χιλιάδες τόνοι ετησίως).

Στην πραγματικότητα, αυτό το κουτί θα αναπτυχθεί εύκολα και σε σύντομο χρονικό διάστημα μανιταριών στο σπίτι σας χάρη σε ένα έδαφος πολύ συγκεκριμένος Κατασκευασμένα από κεφάλαια καφέ, τα οποία είναι ένα τέλειο υπόστρωμα για την ανάπτυξη μανιταριών, επειδή περιέχουν ορυκτά και θρεπτικά συστατικά.

Ξυπνήστε με στυλ

Πολύ συχνά το μόνο πράγμα που μας κάνει να ανεβάσουμε το πρωί είναι η σκέψη ενός καλού καφέ.

Αλλά αν για μια φορά δεν ήταν μόνο η σκέψη αλλά το πραγματικό άρωμα να μας ξυπνήσει;

Χάρη σε Μπαρισιέρος Κάθε πρωί μπορεί να είναι έτσι.

Αυτό το κομψό στοιχείο σχεδιασμού (διαθέσιμο μαύρο ή άσπρο) με χρονοδιακόπτη θα ξεκινήσει τη μέρα με ένα φλιτζάνι καφέ στον ατμό.

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published